PAUL SOLL

Panel - Touring

PAUL SOLL

Panel - Touring

Red Bull mi-a deschis și ușile necesare pentru a întâlni promoterii de succes care activau la acel moment pe piața din România, dar și organizatorii de evenimente din respectiva nișă. Un job inspirat te va pune in legatura cu oamenii potriviti pentru a dezvolta ce-ti face placere sa faci.

Ne-am cunoscut și am colaborat în industria evenimentelor din night life.

La fel s-a întâmplat  și cu proprietarii cluburilor cu care am fuzionat și am colaborat ulterior.

Am avut norocul să particip la apariția fiecărui club de succes din peisajul românesc  de profil, iar asta începând din 1997 până în prezent.

Pe cont propriu pentru următorii doi ani, am colaborat cu promoteri mari sau mai putin mari in industria de entertainment.. Am construit împreună și am furnizat pentru parteneri evenimente și artiști, atât pentru cluburile din țară, cât și pentru partenerii oficiali care activau cu brand-urile lor pe nișa de profil.

Sunt prezent acolo unde este nevoie de mine pentru a pune umărul la faza de construire, de reinventare, a business-ului sau a proiectului în domeniul în care activez.

Din 2002, am început să aduc artiști pentru cluburi și pentru diverși clienți:  persoane private sau companii. Pentru că simțeam foarte bine piața și știam de ce anume avea publicul nevoie. Așa aveau să se nască, de altfel, Paul Soll și Paul Soll Entertainment.

Am avut ocazia să cunosc și să aduc la evenimente multe “tipuri” de artiști:  de la DJ celebri la cântăreți și band-uri! Cu câțiva dintre ei am colaborat pe termen lung și am reușit să îi cresc și să îi promovez pe piețele din România. .

Pasiunea pentru entertainment, motivația și entuziasmul mă vor duce acolo însă acolo unde mi-am propus.

Sunt solicitat acolo unde este nevoie de creștere. Unde afacerea are nevoie de o infuzie de…ceva nou pentru a-și continua apoi evoluția,  creșterea, dezvoltarea.