DAN MURARU

Panel - Lansare artisti independenti

DAN MURARU

Panel - Lansare artisti independenti

Dan Muraru detine functia de Managing Director si este co-fondator al Roton, una dintre primele case de discuri din Romania, responsabila pentru lansarea carierelor unor artisti precum Akcent, INNA, Fly Project, Antonia, Corina si Mihail, printre multi altii.

Cu mai mult de 24 de ani de experienta in industria muzicala, Dan este unul dintre oamenii cheie in incheierea parteneriatului dintre ROTON si Warner Music Group. Dealul ii confera casei de discuri din Romania dreptul de a exploata local catalogul Warner Music, in timp ce gigantul sustine promovarea repertoriului Roton prin divizia Warner Latin. Dan este responsabil de asemenea pentru parteneriate cu jucatori importanti in industria muzicala internationala ca Armada Music, Kontor Records, Blanco y Negro sau Ministry Of Sound.

Implicarea lui Dan in industria muzicala se extinde si in zona de publishing, el fiind parte din echipa de management ce conduce Schubert Music Publishing Romania, companie ce reprezinta unul dintre cele mai importante cataloage, Sony ATV, alaturi de catalogul proaspat semnat ce apartine Warner Chappell.

Dan Muraru este si unul dintre co-fondatorii Sincron Performance, retea nationala de distributie, sub numele careia si-a transformat pasiunea pentru biciclete in bussiness.