ALEX MIHULIN

Sucess stories

ALEX MIHULIN

Sucess stories

Incepand din 2009, Versus este alias-ul fpentru DJ-ul si producatorul roman Alex Mihulin.

Influentat de o lista eclectica de artisti, de la The Prodigy la INXS, de la Miles Davis la Spor sau de la Nero la Enigma, Versus si-a lansat primul album in 2009, urcand astfel si pe scena DJ.
De atunci Versus a mixat live alaturi de artisti renumiti mixed cum ar fi Black Sun Empire, Dirtyphonics, Bar9, Blu Mar Ten, Bong-Ra, Borgore, Camo&Crooked, Chris Renegade, Emalkay, Danny Byrd, Spor, Subscape, The Qemists si multi altii.

In 2014, dupa ce a pendulat ani intregi intre genuri ca dubstep, drum and bass si trap, Versus a capatat o sete nepotolita pentru a compune muzica de trailer si pentru coloane sonore. Lucrand la desavarsirea artei sale in fiecare zi si fiind complet dedicat, a reusit in acelasi an sa atraga atentia celor de la Sony Pictures, care i-au oferit ocazia sa compuna pentru trailerul international al editiei din 2014 a filmului Robocop. Acest moment a marcat intrarea lui Versus in industria muzicii pentru trailere de film, urmata de alte proiecte pentru trailere de film si video games, ca de exemplu: Avengers: Age of Ultron, Mission Impossible: Rogue Nation, The Hunger Games: Mockingjay Part 2, Captain America: Winter Soldier, Watch Dogs, Battlefield 4, Batman: Arkham Asylum si altele.

In aceasta perioada, Versus este in legatura cu Hollywood Film Corporations si alte companii pentru proiecte legate de filme dar si cu companii pentru care compune pentru trailere si coloane sonore de jocuri video in functie de cerintele fiecarui client in parte. A stabilit relatii cu clienti valorosi, cu fani din intreaga lume in timp ce ajuta tinere talente sa licentieze muzica pentru diverse companii de film si jocuri video.
Incepand cu anul 2015, Versus a actionat in calitate de Leading Promoter oficial pentru Trailer Music in Romania in cooperare cu o retea de Music Promoters din intreaga lume si a coordonat programele de social media.

Fiind cel care a creat, promovat si dirijat brandul Versus Music Official in multiple canale de social media cum ar fi Twitter, YouTube, Soundcloud and Facebook, Alex Mihulin a devenit unul dintre pilonii pentru promovarea Trailer Music si a creat o platforma prin intermediul careia artistii capata expunere in aceasta industrie, la nivel global.

 

https://www.youtube.com/VersusMusicOfficial

https://soundcloud.com/versusofficial

https://itunes.apple.com/us/artist/versus/id1173015374

http://www.facebook.com/VersusMusicOfficial