Sesiunile de audiții MMB

Sesiunile de audiții MMB

Cum ți-ar plăcea să primești sfaturi despre piesele tale, față în față, de la unii dintre cei mai buni specialiști în compoziție și producție muzicală din țară și din lume?

Ediția din 2018 a Mastering The Music Business vine cu încă o noutate: sesiunile de audiții. În timpul acestor sesiuni îi punem la treabă pe invitații noștri producatori muzicali și compozitori – îi rugăm să asculte piesele trimise de participanții la conferință și să dea feedback pe loc compozitorilor și producătorilor acestor piese.

Au acceptat să facă parte din ‘comisiile de ascultare’: Dan Byron (RO), Serban Cazan (RO), Alex Cotoi (RO), Matt Lawrence (Grammy Award winner – UK), James Lewis (UK), Alex Mihulin – Versus (RO), Victor Panfilov (RO).

Cum te poți înscrie pentru ca piesa ta să beneficieze de atenția și sfaturile producătorilor invitați: trimite o piesă (un link la YouTube sau Soundcloud – nu trimiteți piese atașate mailului) pe adresa ask@masteringthemusicbusiness.ro cu subiectul ‘Listening Sessions’ până la data de 28 februarie 2018 12 martie. În corpul mailului adaugă și numele persoanei care înscrie piesa și care va participa la audiții.

Până pe 15 martie vom anunța care sunt piesele alese pentru a fi audiate.

IMPORTANT! Doar persoanele care au deja un bilet valid pentru conferință (cel puțin pentru zilele de 20 si 21 martie) pot înscrie piese pentru sesiunile de audiții.

About Post Author

Ioana Duca

Leave A comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.