Music2Deal, platforma de networking pentru profesionistii din industria muzicala, se alatura #MMB2019

Music2Deal, platforma de networking pentru profesionistii din industria muzicala, se alatura #MMB2019

Mastering The Music Business te ajuta sa te conectezi cu peste 10,000 profesionisti din industria muzicala din intreaga lume.

 

Mastering The Music Business te ajuta sa intri in contact si sa discuti cu peste 10,000 profesionisti verificati ai industriei muzicale precum Michael Bisping, A.S.S. Concerts (Dave Steward, Bob Geldof):
“Mult mai buna decat LinkedIn & Co! Pe Music2Deal pot sa fiu sigur ca fac afaceri doar cu profesionisti verificati din industria muzicala.”

Music2Deal iti ofera de asemenea oportunitatea unica de a fi informat despre oferte muzicale si cereri din partea contactelor tale. In plus, cercul tau de contacte este de asemenea informat asupra noilor tale oferte si cereri. Ca atae ai mult mai multe sanse sa inchei afaceri.

In calitate de participant la Mastering The Music Business, vei primi un abonament Premium Membership gratuit timp de 3 luni pe Music2Deal.

Inscrie-te pe www.music2deal.com si introdu codul “MMB2018” in pentru un cont Premium Membership gratuit timp de 3 luni.

 

About Post Author

adminmmb

Leave A comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.