#MMB2017 SUCCESS STORIES

#MMB2017 SUCCESS STORIES

Desi conferinta Mastering the Music Business se apropie de abia de a treia editie, deja a inregistrat cateva povesti de succes ale participantilor. Mai exact, ca urmare a participarii la conferinta, acestia au putut sa demareze colaborari noi.

Doi dintre artistii prezenti la showcase-urile din 2017 au primit invitatia de a canta in contexte generate de recitalurile pe care le-au sustinut acolo: trupa byron a fost invitata sa cante la B.U.S.H. (Budapest Showcase Hub) iar Larisa a primit primele sale doua contracte de concert din cariera – ambele pentru Street Food Festival.

Cei de la byron au cantat la Instant, unul dintre cele mai vechi cluburi de live din Budapesta alaturi de alte trupe din Cehia, Polonia, Rusia, Ungaria, Letonia si Slovacia.

Puteti urmari inregistrari live video din concert: https://www.facebook.com/byronmusic/videos/10155347572854545/

Baietii au consemnat concertul de la BUSH intr-un vlog despre un weekend lung: https://www.youtube.com/watch?v=u2wpXnCbe4c/ 

Dan Fintescu, MC-ul MMB2017, a fost remarcat de reprezentantul BUSH prezent la Bucuresti, Daniel Somlo si invitat sa modereze doua momente importante ale conferintei de la Budapesta. Primul a fost un panel sustinut de o agentie de productie video – Kinopravda – cu o echipa multinationala (Spania, Rusia, Ungaria), iar cel de-al doilea un interviu cu producatorul muzical Matt Lawrence, in al carui portofoliu se numara, printre altii, Adele, Amy Winehouse, Beyoncé, Black Eyed Peas, Ellie Goulding, Eric Clapton, George Michael, Groove Armada, Keane, Lady Gaga, One Direction, The Rolling Stones, The White Stripes, The Who, U2.

Nu in ultimul rand, participarea la MMB Extended (workshop-ul de productie muzicala organizat in studiourile Hahaha Production) a creat Iulianei Dobre (fosta concurenta la Vocea Romaniai) oportunitatea sa semneze un contract cu label-ul, iar in acest moment isi finalizeaza primul album din cariera.

 

Editia a 3-a a Mastering the Music Business se va desfasura intre 20 si 22 martie 2018. Vor fi doua zile dedicate prezentarilor, discutiilor si showcase-urilor si o zi dedicata exclusiv workshop-urilor.

Inca puteti beneficia de perioada de presale care se va incheia la finalul anului 2017. Biletele costa, in aceasta perioada, doar 35 euro si pot fi achizitionate de aici.

Mastering the Music Business este un eveniment profesional dedicat industriei muzicale din Romania si nu numai, organizat de Star Management si Star Education in parteneriat cu Agentia de Vise si Overground Music. Co-Organizator: Institutul de Cercetare si Formare Culturala (INCFC).

About Post Author

Ioana Duca

Leave A comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.