MMB Live Showcase 2018

MMB Live Showcase 2018

LATER EDIT:
Iata si artistii si trupele calificate la MMB LIve Showcase, in functie de data in care vor canta:

Marti, 20 martie:
JINXY VON D’ERS (RO), Shane Ó Fearghail Music (Iranda), Fried Friend (RO), Thom Artway (Cehia), Lucia (RO), Dimitri’s Bats (RO), JazzyBIT (RO), Trupa SPAM (RO)

Miercuri 21 martie:
TREES orchestra (RO), Gramofone (RO), Rockabella (RO), Ana & The Changes (Serbia), CeZar (RO), Kosmic Blues (RO), FUNKorporation (RO), Mathias Heise Quadrillion (Danemarca) Am Fost La Munte și Mi-a Plăcut (RO)

Vor exista si anul acesta doi invitati speciali, ale caror nume le vom anunta cat de curand.

Toti posesorii de bilete la Mastering The Music Business vor avea acces gratuit la serile de Live Showcase. Accesul se va face pe baza ecusonului de conferinta.

Pentru cei care nu participa la conferinta dar vor sa vada showcase-urile, se vor pune foarte curand bilete in vanzare pe iabilet.ro.

MMB Live Showcase va avea loc in club Expirat, in fiecare zi incepand cu orele 20:00.


Mastering the Music Business, prima conferință dedicată industriei muzicale din România, a ajuns la cea de-a treia ediție și se va desfășura în perioada 20 – 21 martie 2018, la București. Acest eveniment le aduce participanților numeroase oportunități de relaționare cu persoane-cheie care activează în industria muzicală și în industriile adiacente.

Prin intermediul unei serii de workshop-uri și dezbateri la care vor participa peste 50 de speakeri din România și din lume, Mastering the Music Business aduce informații relevante atât pentru artiștii care participă la conferință, cât și pentru echipele lor. Printre subiectele ediției de anul acesta se numără modalitățile prin care muzica poate aduce profit, strategiile de marketing online, plasarea melodiilor în mediile specifice. Nu vor fi ocolite nici poveștile de succes legate de muzica indie, festivaluri, conținutul muzical de la radio, jurnalismul muzical, exemplele de bune practici și multe altele.

Ediția din acest an, își îndreptă atenția asupra pieței internaționale de muzică dintr-o nouă perspectivă, iar show-urile live, MMB Live Showcase, nu puteau lipsi. Sesiunea de spectacole live este o oportunitate pentru artiștii debutanți care își pot contura prezența pe scena muzicală românească și pot performa în fața unui public format din profesioniști ai domeniului de pe plan local si european, ceea ce le poate aduce viitoare colaborări.

Există un total de 10 sloturi libere. Trupele selectate se vor bucura de oportunitatea de a-și prezenta showcase-urile în unul dintre cele mai cunoscute spații dedicate muzicii live din București, dar vor primi și bilete de acces la conferință, valabile toate cele 3 zile, la toate dezbaterile, prezentările și workshop-urile planificate pentru această ediție. Pe lângă acest aspect, cazarea pe durata evenimentului, mai exact pentru două nopți, poate fi asigurată contra cost la cerere.

Suntem interesati numai de artisti/trupe care interpreteaza muzica originala. Nu sunt acceptati artisti/trupe de cover-uri.

Pentru cei interesați, înscrierile se fac până la data de 18 februarie 2018, completând rubricile de mai jos și trimițând formularul la adresa ask@masteringthemusicbusiness.ro.

Lista celor selectați va fi anunțată până la data de 22 februarie.

 

Nume artist/trupă*:

Membrii trupei:

Website*:

Pagină Facebook*:

Canal YouTube*:

Instagram:

SoundCloud*:

Scurtă biografie*:

Link-uri către interpretări live* (cel puțin 3 link-uri):

Single(uri) și/sau videoclip(uri) oficial(e):

Fotografie oficiala a trupei:

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

About Post Author

adminmmb

Leave A comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.